“Πράσινος” έως το 2021 ο Πούγγουρας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και τυπικά από την Πέμπτη ο Αχιλλέας Πούγγουρας έως το καλοκαίρι του 2021 καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και την Παρασκευή ενσωματώνεται στην αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία.

τα πράσινα και τυπικά ντύθηκε από την Πέμπτη το μεσημέρι ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, Αχιλλέας Πούγγουρας, για την περίπτωση του οποίου και για την εξέλιξη της υπόθεσής του, σας είχε ενημερώσει σχετικά το SDNA.

Ο νεαρός στόπερ έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ όπως άλλωστε αναμενόταν το πρωί της Πέμπτης και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό, έως το καλοκαίρι του 2021.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον πρώτο χρόνο θα αμείβεται με 80.000 ευρώ, για το δεύτερο με 90.000 ευρώ και για τον τρίτο με 100.000 ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει στον Πούγγουρα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 35%.

Την Παρασκευή και μετά τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι προβλέπεται να μεταβεί στην Ολλανδία, να ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Τίλμπουργκ και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Πηγή: Sdna.gr