Παπαβασιλείου: «O ΟΦΗ είναι πιο έτοιμος από μας»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Κύπριος τεχνικός του Εργοτέλη μετά το φιλικό με τον ΟΦΙ (2-0) αναφέρθηκε στο φιλικό του προσεχούς Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Η ομάδα αποκτά αυτοπεποίθηση. Ήταν ένα ακόμα πολύ καλό φιλικό τεστ όπου δώσαμε την ευκαιρία για 60 λεπτά σε νέα παιδιά να δούμε σε τι επίπεδο είναι.

Γενικά έβγαλαν καλά στοιχεία. Παράλληλα βέβαια είδαμε και κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να τα βελτιώσουμε.

Όσον αφορά τα παιδιά που έπαιξαν στα τελευταία 30 λεπτά δημιούργησαν αρκετές φάσεις και μπορούσαμε μάλιστα να πετύχουμε κι άλλα γκολ, αυτό όμως δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση βγαίνουν. Η ομάδα αποκτά μέσα από αυτά τα ματς αυτοπεποίθηση.

Πιστεύουν σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε και αυτό είναι το σημαντικό. Προετοιμαζόμαστε τώρα για ένα αρκετά δυνατό φιλικό, παρόλο που είναι μια περίοδος όπου υπάρχει πολύ κούραση όπως άλλωστε φάνηκε και στο σημερινό παιχνίδι με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Η ομάδα του ΟΦΗ απέχει μόλις μια εβδομάδα από την έναρξη του πρωταθλήματος και φυσικά είναι πιο έτοιμη ομάδα όμως για μας δεν παύει να είναι ένα καλό τεστ για να ξέρουμε που είμαστε σαν ομάδα».

Πηγή: athlitiko.gr