Ράσταβατς: «Tην Τετάρτη δεν θα είναι εύκολο το ματς»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Σέρβος κόουτς τόνισε πόσο πολύτιμη είναι η η βοήθεια των φίλων της Ξάνθης σε αυτόν και τους παίκτες του.

Στους φίλους της Ξάνθης αφιέρωσε ο Μίλαν Ράσταβατς την αποψινή, πρώτη νίκη της ομάδας στη σεζόν. «Σημαντική νίκη η σημερινή και την αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας. Είχαμε μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο και είμαστε ευγνώμονες για αυτό το γεγονός. Στο παιχνίδι στην αρχή πήγαμε προσαρμοστικά αλλά στην συνέχεια μετά το πρώτο γκολ ήταν όλα πιο εύκολα. Για μένα ήταν σημαντικό ότι ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι. Πιστεύω πως το μέλλον μας θα είναι πολύ καλύτερο. Παίρνουμε αυτοπεποίθηση και προσπαθούμε να βάλουμε στο κλίμα και τους τραυματίες. Συγχαρητήρια σε όλους και πάλι πολλά ευχαριστώ στους φιλάθλους», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι η μόνη διαφορά είναι τα γκολ. και με τον Παναιτωλικό πιέσαμε αλλά δεν σκοράραμε. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο συμβαίνει να κυριαρχείς αλλά να μην σκοράρεις. Εμείς δουλεύουμε πάντα στην δημιουργία, περιμένοντας να την κάνουμε γκολ. Ψυχολογικά σίγουρα επηρεάζεσαι όταν δεν σκοράρεις. Πρόθεσή μου είναι την Τετάρτη να κάνω κάποιες αλλαγές. Έρχεται και νέο παιχνίδι πρωταθλήματος και απαιτείται καλή διαχείριση».

Για το ματς Κυπέλλου των δύο ομάδων που ακολουθεί, σχολίασε πως «την Τετάρτη δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, χρειάζεται καλή προετοιμασία, και το βλέπω και σαν ευκαιρία να δω και άλλους παίκτες. Η ομάδα μου, κάθε ομάδα χρειάζεται διάρκεια και ετοιμότητα συνεχή»