“Μας χωρίζουν πολλά με τους “Snakes αλλά ο αγώνας είναι κοινός”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το εγκώμιο των “Snakes” για την μεσημεριανή ανακοίνωση τους πλέκει δημόσια η Original.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το γεγονός του ανοίγματος της θύρας 6 στο Ηράκλειο μπορούμε να το λάβουμε επιτέλους ως ένα βήμα προς ισονομία το οποίο όμως δεν θα έχει καμία ουσία αν δεν έχει συνέχεια.

Όλα -μαζί κι ο Βασιλειάδης- θα κριθούν σε βάθος χρόνου γιατί η εμπειρία τόσων ετών στο κουρμπέτι της οπαδικής ζωής μας έχει αποδείξει ότι οι… “αποφάσεις φωτοβολίδα” δίνουν και παίρνουν.
Αυτή που σίγουρα έχει κριθεί είναι η αστυνομία που προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταδυναστεύσει κάθε έννοια δημοκρατίας και να δώσει τίτλους σερίφη σε ανύπαρκτες οντότητες που γεννούν χίμαιρες για να δημιουργήσουν προβλήματα από το πουθενά και να γλιτώσουν μερικές ώρες δουλειάς ανταλλάσσοντας τις με… άραγμα σε γνωστά ταχυφαγεία.

Σε αυτό το πλαίσιο χαιρετίζουμε την ανακοίνωση των Snakes για την ουσία των γραφομένων τους! Μας χωρίζουν χιλιάδες πράγματα, δεν θα γίνουμε φίλοι ποτέ, αλλά η προσπάθεια για το συνταγματικό δικαίωμα της μετακίνησης οπαδών-πολιτών από μια πόλη σε μια άλλη για την παρακολούθηση ενός αγώνα είναι κοινή.

Και μιας ο λόγος για μετακίνηση η απορία που εύλογα προκύπτει είναι η εξής: Μας λέτε ελάτε μεμονωμένα… Τι σημαίνει αυτό; Η ΑΕΚ δεν είναι μια συνοικιακή ομάδα, αλλά σύλλογος με εκατομμύρια οπαδούς σε όλο το κόσμο που θέλουν και γουστάρουν να ακολουθούν την ομάδα παντού έχοντας κάνει τρόπο ζωής τους την στήριξη της κιτρινόμαυρης ιδέας.

Άρα οι δεκάδες ή και εκατοντάδες φίλοι του συλλόγου που θέλουν να ταξιδέψουν για να υποστηρίξουν την ΑΕΚ από την Αθήνα μέχρι τον Έβρο και από το Λονδίνο μέχρι τη Κύπρο πως θα το κάνουν;

Θα υπάρχει… εθνοφυλακή στα σημεία… διαφυγής όπως βαπόρια και αεροπλάνα για να τους πουν ένα μεγαλοπρεπές στοπ; Μας μπερδεύετε! Εσκεμμένα μάλλον…

AEKΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ».