Το εγκώμιο του Παπαδόπουλου έπλεξε ο Ουζουνίδης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τον τεχνικό του ΟΦΗ αλλά και για την ίδια την ομάδα λέγοντας ότι “είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο”.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το “Γεντί Κουλέ”: “Δύσκολο παιχνίδι θα είναι. Έχει τις ιδιαιτερότητες του γηπέδου, που είναι λίγο περίεργο γήπεδο”.

Για τον ΟΦΗ: ‘Είναι μια ομάδα που ήρθε ξανά στη Σούπερ Λιγκ. Μπορεί τα αποτελέσματά της να μην είναι καλά, αλλά σίγουρα όταν παίζει με έναν “μεγάλο” αντίπαλο θα προσπαθήσει να κερδίσει κάτι και ψυχολογικά. Οπότε, εμείς προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν περιμένουμε ότι θα είναι κάτι εύκολο για εμάς. Όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα”.

Για το τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ: “Θα πρέπει να είμαστε καλοί και πιο αποτελεσματικοί στις φάσεις που κάνουμε και να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Το δικό μου το μυαλό είναι μόνο πώς θα νικήσουμε τον ΟΦΗ. Ίσως χρειαστεί να κάνουμε κάποιες αλλαγές γιατί έχουμε παίκτες που έχουν κουραστεί σωματικά και ψυχικά”.

Για το ξεκίνημα του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ: “Ο ΟΦΗ βέβαια στα παιχνίδια που έχασε προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, δεν κλείστηκε στην περιοχή να περιμένει τον αντίπαλο, αυτή είναι και η φιλοσοφία του προπονητή της. Οπότε θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και με πολύ κόσμο στο γήπεδο.

Για το πως περιμένει τον ΟΦΗ: “Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το έχω τονίσει στους παίκτες ότι αν νομίζουν ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι, κάνουν λάθος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Ο ΟΦΗ έχει συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει. Ο προπονητής έχει δοκιμάσει πολλούς παίκτες και θέσεις, αλλά το στυλ και η φιλοσοφία του ΟΦΗ δεν αλλάζει”.

Για το Νίκο Παπαδόπουλο: “Είναι μια ομάδα που παλεύει τα ματς. Είναι μια καλή ομάδα, έχει πολύ καλό και σοβαρό προπονητή, οι ομάδες του έχουν σοβαρότητα και πειθαρχία, εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ποιότητα που έχουμε για να πάρουμε τη νίκη. Ακόμα και στο προηγούμενο παιχνίδι που έχασε με 3-0, είχε ξεκινήσει καλά και αν είχε προηγηθεί ίσως ήταν εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι”.