Διάστρεμμα ο Χατσερίδης στον ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Εβγέν Χατσερίδης υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ που διεξήχθη λόγω των καιρικών συνθηκών στην Τούμπα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως θα μείνει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες.

Με πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Εβγέν Χατσερίδης αποχώρησε για τα αποδυτήρια, αφού υπέστη διάστρεμμα. Η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες, ωστόσο η πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία από τις προπονήσεις για τις επόμενες εβδομάδες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ: 

Το πλάνο μιλούσε για προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, αλλά ο καιρός είχε άλλα σχέδια. Η έντονη χιονόπτωση ανάγκασε το αγωνιστικό τμήμα να μετακομίσει στο γήπεδο της Τούμπας για το προπονητικό πρόγραμμα της Πέμπτης (03.01).

Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη ήταν καλύτερη, αλλά όχι ιδανική, καθώς έβρεχε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης, γεγονός βέβαια που δεν εμπόδισε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Το πρώτο κομμάτι ήταν αφιερωμένο στη φυσική κατάσταση και περιελάμβανε ζέσταμα και ένα παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε μάθημα τακτικής από τον προπονητή και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Ο Εβγέν Χατσερίδης υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου αναφέρει ότι ο στόπερ του Δικεφάλου θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες.

Την Παρασκευή (04.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.