Απίστευτη επίθεση Δέλλα σε Παπαδόπουλο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού επιτέθηκε στην συνέντευξη τύπου στο Νίκο Παπαδόπουλο κατηγορώντας τον ότι χτύπησε συνεργάτη του Δέλλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναιτωλικού

Αισθάνομαι πολλά αλλά δεν θέλω να τα εκφράσω. Υπήρξε ένα επεισόδιο στην φυσούνα με απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή του ΟΦΗ που επιτέθηκε στον γενικό αρχηγό της ομάδας μας. Κατανοώ την πίεση ως ένα βαθμό όμως από αυτό το σημείο μέχρι να υπάρχουν βιαοπραγίες από προπονητές υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να πέσω τόσο χαμηλά και όποιος δεν μπορεί την πίεση, καλύτερα να αλλάξει επάγγελμα. Οι εικόνες μας γύρισαν πολύ πίσω και δεν τιμά την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ και τους ανθρώπους που έχει πίσω του, επειδή τους γνωρίζω καλά έναν προς έναν, ήταν μια απαράδεκτη ενέργεια. Μια συγνώμη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και κατανοώ την πίεση που υπάρχει και νιώθει κάποιος. Όμως από αυτό μέχρι να βιαιοπραγούμε, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ντρέπομαι που ο συνάδελφος μου έπεσε τόσο χαμηλά. Είμαστε νέοι άνθρωποι, πρέπει να δείξουμε μια διαφορετική συμπεριφορά όμως τέτοιες συμπεριφορές μας γυρίζουν πολύ πίσω. Είμαι υποχρεωμένος να την στηλιτεύσω για τον ρόλο που πρέπει να έχει ένας προπονητής. Κατά την άποψη μου δεν υπήρξε καμία πρόκληση

“Ξέραμε εκ των προτέρων ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ παθιασμένη ομάδα που καιγόταν για βαθμούς. Στο πρώτο 20λεπτο ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος, μας πίεσε αρκετά από στατικές φάσεις. Μας αποδιοργάνωσε το γκολ όμως μετά βρήκαμε τα πατήματα μας και σημείο – κλειδί είναι το χαμένο πέναλτι γιατί αν ισοφαρίζαμε θα ήταν άλλο παιχνίδι. Το παιχνίδι τελείωσε στο δεύτερο γκολ και στην αποβολή όπου δεν έχω εικόνα αλλά από τον παίκτη μου ενημερώθηκα ότι η μπάλα ήταν μέσα και οι διαιτητές πρέπει να είναι προσεκτικοί. Στην συνέχεια, ήρθε μοιραία η ήττα και μας χαλάει την εικόνα που είχαμε τον τελευταίο καιρό. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook