Ιταλικά ΜΜΕ: «Παίζει με ΟΦΗ και αποχωρεί ο Ελ Καντουρί για Πάρμα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το τελευταίο του παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα δώσει ο Ελ Καντουρί και κατόπιν θα αναχωρήσει για την Ιταλία προκειμένου να ενσωματωθεί με την Πάρμα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα σημειώνουν οι Ιταλοί!

Οι Ιταλοί εμφανίζονται πεπεισμένοι πως ο Μαροκινός θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή απέναντι στον ΟΦΗ και κατόπιν θα ταξιδεύσει στην Ιταλία προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην Πάρμα.

Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να δήλωσε πως δεν επιθυμεί την αποχώρηση του Ελ Καντουρί στην παρούσα φάση, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής άφησε ανοιχτό το παράθυρο, τονίζοντας πως κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί…

Όπως τονίζουν οι Ιταλοί, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αντιλήφθηκε και σεβάστηκε τα… θέλω του ποδοσφαιριστή παρά το γεγονός πως είχε διαφορετική άποψη και όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ ανάβει το… πράσινο φως για την αποχώρησή του.

Μάλιστα, σημειώνουν πως ο Ελ Καντουρί θα φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ και κατόπιν θα αποχαιρετήσει την ομάδα του. Για λογαριασμό της Πάρμα θα αγωνιστεί ένα εξάμηνο ως δανεικός και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα 3.5 χρόνια…

sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook