Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Νίκη – ανάσα πέτυχε ο Πανιώνιος επί του Αστέρα Τρίπολης με γκολ του Ντουρμισάι.

Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε τους Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, Πασαλίδη-Τριανταφυλλόπουλο στο κέντρο της άμυνας και Κυριακόπουλο-Βλάχο στα δύο άκρα. Στον άξονα ήταν ο Μουνάφο μαζί με τον Μπελόκ και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μανιά, οι Καλτσάς, Τσιλιανίδης και Κώτσιρας.

Από την άλλη ο Πανιώνιος κατέβηκε στον αγώνα ως εξής: Κότνικ, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Ντομλίγκες, Κόρμπος, Κούρντι, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Μανθάτης, Ντουρμισάι

Η πρώτη φάση ήταν για την ομάδα του Πανιωνίου. Στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης ο Ντομίγκες, μετά από κόρνερ, έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κώτσιρας έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου, τσίμπησε την μπάλα και στη συνέχεια ο Κότντικ, ανέτρεψε τον 26χρονο μπακ-χαφ του Αστέρα. Ωστόσο, ο διαιτητής του αγώνα Τσαμούρης δεν είδε κάποιο αντικανονικό μαρκάρισμα.

Οι γηπεδούχοι λίγο πριν τη συμπλήρωση των 10 λεπτών στον αγώνα απείλησαν την εστία του Παπαδόπουλου. Ο Κούρντι βρέθηκε εκτός μεγάλης περιοχής, κάνοντας και το σουτ με τον πορτιέρε του Αστέρα να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 19ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Κώτσιρας με σέντρα βρήκε τον Καλτσά κι αυτός με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε πέσει με αποτέλεσμα η επόμενη τελική να είναι για τον Πανιώνιο στο 32′ με το σουτ του Τσιλούλη που κατέληξε άουτ.

Τελικά στο 36′, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Τριανταφυλλόπουλος δεν μπόρεσε να απομακρύνει την λόμπα-πάσα του Κόρμπου, με αποτέλεσμα ο Ντούρμισάι να γράψει το 1-0, με δυνατό από το ύψος της μεγάλης περιοχής που ήταν και το τελικό σκορ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook