Φιλική ήττα για τον ΠΑΣ από την Δόξα Κρανούλας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένα φιλικό παιχνίδι επιπέδου Super League θα δώσει την επόμενη Πέμπτη (28/04) ο ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Άρη.

Το φιλικό με τους Θεσσαλονικείς θα γίνει στο πλαίσιο της προετοιμασίας του «Άγιαξ της Ηπείρου» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Έτσι, ο Στεφάν Ντεμόλ θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του, αλλά και να… πάρει μια πρώτη «γεύση» ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ήττα από Κρανούλα

Από εκεί και πέρα, την ήττα από τη Δόξα Κρανούλας με 2-1 γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό που έγινε την Μεγάλη Τετάρτη. Ο Γιάκος άνοιξε το σκορ στο 48’ για την ομάδα της Κρανούλας και ο Χήρας στο 56’ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΣ ήταν να μειώσει στο 74’ με τον Τζημόπουλο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σικαλιάς (46′ Κουβεντάρης), Κυριάκος (46′ Ντάσιος), Πάντος (46′ Τζημόπουλος), Κώτσιος (46′ Βαρτζιώτης), Μιχαήλ, Μπουχάν (40′ Ντε Βινσέντι), Βαγγελής, Ανδράλας (46′ Κεϊτά), Σκούφαλης, Φουρτάδο, Μπακαγιόκο (46′ Τζάνης)

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Βασιλειάδης (67′ Καραθανάσης), Κωτσίνας (82′ Παπαρούνας), Τασιούλας (64′ Κολιός), Μπιλιλής (40′ Παπαβασιλείου, 82′ Ναυρόζογλου), Διαμάντης, Βατσής (46′ Γκαρόζης), Γκόλιας (90′ Σταμάτης), Σταμούλης (46′ Χήρας), Φραγκίεβιτς (46′ Θρασκιάς), Γιάκος (59′ Δάσκαλος), Κρολ (46′ Χαμπίμπης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook