Ζητά τη λύση του συμβολαίου του Μαστούρ η Λαμία

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Η Λαμία κινήθηκε νομικά για τη λύση του συμβολαίου του Χακίμ Μαστούρ καταγγέλλοντας την αδικαιολόγητη απουσία του Μαροκινού από τις υποχρεώσεις της ομάδας από τα τέλη Δεκεμβρίου.

πό το… 2018 έχει να εμφανιστεί σε προπόνηση της Λαμίας ο Χασίμ Μαστούρ. Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει την ομάδα της Φθιώτιδας να κινηθεί νομικά κατά του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, ζητώντας τη λύση του συμβολαίου του με υπαιτιότητα του ίδιου. Ο Μαστούρ παρότι ήρθε με περγαμηνές, αγωνίστηκε ελάχιστα με τη Λαμία, ενώ όποτε έπαιξε είχε πολύ κακή απόδοση.

«Η ΠΑΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 κατέθεσε ενώπιον της Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ, Προσφυγή – Καταγγελία για τη μονομερή λύση του συμβολαίου του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Hachim Mastour, λόγω της υπερημερίας του (αδικαιολόγητης απουσίας του) από τις υποχρεώσεις του έναντι της ΠΑΕ, από 29/12/2018 μέχρι σήμερα.

Η ΠΑΕ ζητεί τη λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με υπαιτιότητά του για νόμιμη αιτία (σοβαρό λόγο) σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 11 του Κ.Ι.Μ.Π.

Επισημαίνεται ότι είχε προηγηθεί η από τις 12/02/2019 εξώδικη όχληση προς τον ποδοσφαιριστή, στην οποία αυτός ποτέ δεν απάντησε, αν και αποδεδειγμένα έλαβε γνώση αυτής».

Πηγή: Sdna.gr