Κούγιας: «Πιστεύω πως θα αθωωθεί ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο gazzetta.gr τονίζει πως πιστεύει πως ο ΟΦΗ θα αθωωθεί στην έφεσή του.

Η είδηση της εξοντωτικής ποινής από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ στον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να τιμωρούνται με υποβιβασμό για στημένο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Οι Ηρακλειώτες όπως ανακοίνωσαν και όπως ήταν φυσικά απολύτως λογικό θα κάνουν έφεση και το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Αλέξη Κούγια προκειμένου κυρίως να τον ρωτήσει αν στην έφεση μπορεί να μειωθεί η ποινή ή αν στις πρωτόδικες αποφάσεις για στημένα παιχνίδια στην έφεση θα υπάρχει είτε αθώωση, είτε η ποινή θα παραμείνει ίδια.

«Όχι μπορεί να υπάρξει και μετατροπή της ποινής» ήταν η πρώτη κουβέντα του γνωστού ποινικολόγου και προέδρου της ΑΕΛ ο οποίος στην συνέχεια επισήμανε: «Σε αυτές τις περιπτώσεις περισσότερες ευθύνες έχει η θεωρητικά αδύναμη ομάδα. Αυτή επιλέγει πότε θα δεχθεί τα γκολ και πόσα. Προσωπική μου άποψη είναι πως ο ΟΦΗ θα αθωωθεί στην έφεσή του».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook