Ο Τεννές ντοπάρει τους παίκτες του εν όψει ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το ματς με τον ΟΦΗ βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που ναι μεν είναι ουραγός στη Σούπερ Λίγκα, υπάρχουν ωστόσο καταστάσεις που μπορεί να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών δεν… τσουλάει και έτσι είναι αρκετά πιθανό να υποβιβαστούν τελικά μόνο οι δύο τελευταίοι της βαθμολογίας, την ίδια στιγμή που οι Ηρακλειώτες είναι αντιμέτωποι με το φάσμα του υποβιβασμού για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Συνεπώς, οι «κυανόλευκοι» οφείλουν να διεκδικήσουν τις ελπίδες που τους αναλογούν και αυτό είναι που τονίζει τις τελευταίες ημέρες ο Μπάμπης Τεννές στους παίκτες του.

«Βλέπετε ότι η αναδιάρθρωση κολλάει και από την άλλη υπάρχει η τιμωρία του ΟΦΗ. Είναι πολύ πιθανό τα πράγματα να αλλάξουν. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και δεν έχουμε πέσει. Για αυτό σας θέλω συγκεντρωμένους και σοβαρούς.

Βγάλαμε το δύσκολο πρόγραμμα και τώρα έρχονται σαφώς πιο βατά ματς. Μπορούμε να κάνουμε νίκες και να πάρουμε αρκετούς βαθμούς. Όλα παίζονται και είναι ανοιχτά! Πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή με τον ΟΦΗ. Μπορούμε!», λέει ο έμπειρος κόουτς στους ποδοσφαιριστές του.

Η προετοιμασία για την κυριακάτικη (10/3) αναμέτρηση της Ριζούπολης συνεχίζεται δίχως προβλήματα για τον προπονητή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

a-sports.gr