10 ευρώ τα εισιτήρια για τον κόσμο του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Απόλλωνας με ανακοίνωση του ενημερώνει για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ και πως θα τα προμηθευτεί ο κόσμος που θα βρεθεί στην Ριζούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΟΦΗ (Κυριακή, 10/03/2019, 16:00) για την 24η αγωνιστική ημέρα, του πρωταθλήματος της Super League, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται την Παρασκευή 8 Μαρτίου, από τις 10:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Ριζούπολη. Επίσης με ηλεκτρονική έκδοση μέσω της ιστοσελίδας fcapollon.gr καθώς και μέσω της ιστοσελίδας viva.gr και των σημείων πώλησης που διαθέτει.

Το Σάββατο η διάθεση θα συνεχιστεί μόνο ηλεκτρονικά ενώ τη Κυριακή από τις 11:00 από από τα εκδοτήρια που θα λειτουργήσουν έξω από την Θύρα 1 και Θύρα 3 στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας».

Για τους φιλάθλους του Ο.Φ.Η. που μεμονωμένα θα βρεθούν στο γήπεδο Γεώργιος Καμάρας θα διατίθενται εισιτήρια στη Θύρα 7 με τιμή 10,00€. Εκδοτήριο εισιτηρίων για τη Θύρα 7 θα λειτουργεί έξω από την Θύρα 3.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook