“Βλέπει” Βέλεθ ο Ολυμπιακός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή τους την περίπτωση του Φραν Βέλεθ, για την ενίσχυση της αμυντικούς του γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή τους την περίπτωση του Φραν Βέλεθ, για την ενίσχυση της αμυντικούς του γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “ερυθρόλευκοι” παρακολουθούν τον αμυντικό του Άρη και φέρονται να έχουν σχηματίσει καλή άποψη για την αγωνιστική του αξία. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται έως το 2020 με τους “κίτρινους”, οι οποίοι θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά, προκειμένου να τον παραχωρήσουν.

Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί από την πλευρά των Πειραιωτών η απόφαση να υπάρξει κίνηση για την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη και παράλληλα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει τις εισηγήσεις του για τις καλοκαιρινές μετεγγραφές το προσεχές χρονικό διάστημα.

novasports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook