Απαλλαγή για Λουτσέσκου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την απαλλαγή του Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για όσα είχε δηλώσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Στον Ρουμάνο τεχνικό είχε ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών, αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ με γραπτή του δήλωση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε ζητήσει «συγγνώμη για αυτή την λεκτική υπερβολή που χρησιμοποίησα. Ήταν ένας έντονος αγώνας και η δήλωσή μου έγινε υπό συνθήκες ψυχικής έντασης και εκνευρισμού. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε τελικά την απαλλαγή του Ραζβάν Λουτσέσκου, με την υπόθεση να μπαίνει στο… αρχείο.

Η ΠΕ αποδέχεται τη φράση του Ρουμάνου προπονητή «f@@k» ως οξεία κριτική, πλην όμως δεν αποδίδει μομφή για δόλο ή μεροληψία κάποιου διαιτητή ή κάποιων εκ των θεσμοθετημένων δικαιοδοτικών και δικαστικών οργάνων.

Παράλληλα με τη φράση του αυτή ο Λουτσέσκου δεν κρίθηκε πως έβλαψε την τιμή και την υπόληψη κάποιου αξιωματούχου της αντίπαλης ομάδας, δεδομένου πως δεν έκανε ειδική αναφορά σε φυσικό πρόσωπο.

sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook