Μπέος ο “λαγός” – έστειλε εξώδικο ο Βόλος για να γίνει η αναδιάρθρωση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο γνωστός και ως Δήμαρχος Βόλου που δεν έχει καμία σχέση με το νεοσύστατο σωματείο της πόλης αλλά είναι πίσω από κάθε κίνηση λειτούργησε ξανά σαν “λαγός” ενός παλιού και σαθρού συστήματος.

Εξώδικο στην ΕΠΟ, το οποίο κοινοποίησε επίσης σε Super League, Football League και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, απέστειλε η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, με αίτημα να ισχύσει από φέτος η αναδιάρθρωση, που προϋποθέτει τη δημιουργία της Super League 2.

Όπως υπογραμμίζεται, σε αντίθετη περίπτωση ο σύλλογος της Μαγνησίας θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Η θεσσαλική ομάδα οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Football League με διαφορά εννέα βαθμών από το δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας, έξι αγωνιστικές πριν τη λήξη, όπερ σημαίνει πως είναι το μέγιστο φαβορί για την απευθείας άνοδο στη Super League.

Από τοπικά ΜΜΕ του Βόλου (magnesianews.gr) η κίνηση ερμηνεύεται ως προσπάθεια να εμποδιστεί η πορεία ανόδου των Νίκης Βόλου και Ολυμπιακού Βόλου προς τη δεύτερη εθνική κατηγορία, καθώς, αν υλοποιηθεί η αναδιάρθρωση, τότε οι ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο από τη Γ΄ Εθνική θα παραμείνουν στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία την ερχόμενη σεζόν.

onsports.gr