Οι οπαδοί του ΠΑΣ δείχνουν το χαμηλό IQ τους: Έβριζαν τον Πετράκη, την Κρήτη και τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Περίπου 50 συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησαν την παραίτηση του Γιάννη Πετράκη, ενώ αποδοκίμασαν τους παίκτες με το γνωστό σύνθημα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από τα «πυρά» της κερκίδας πάντως δεν γλίτωσε ούτε ο Έλληνας τεχνικός, ούτε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που έγιναν αντικείμενο αποδοκιμασιών μετά το φινάλε της αναμέτρησης. Μάλιστα ο Γιάννης Πετράκης έγινε αποδέκτης… υποτιμητικών σχολίων που αφορούσαν τόσο τον ΟΦΗ, όσο και την καταγωγή του από την Κρήτη.
Συγκεκριμένα, περίπου 50 συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα περίμεναν να ολοκληρώσει ο προπονητής της ομάδας τους τις δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια του φώναξαν να παραιτηθεί, ενώ ακούστηκε και το σύνθημα «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω» προς τους ποδοσφαιριστές.

Η ένταση συνεχίζεται με τα ΜΑΤ να έχουν κρατήσει τους φιλάθλους μακριά από τα αποδυτήρια των Ζωσιμάδων, ενώ τελικά το λεωφορείο αποχώρησε με την όπισθεν από την Τζαβέλλα προς την 28ης Οκτωβρίου για να μην περάσει μπροστά από τους οργανωμένους και τα πνεύματα ηρέμησαν.

gazzeta.gr