Ένας… Κατσίγιαννης μίλησε για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα στην τούρλα του Σαββάτου βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος του δημοφιλούς Αήττητου Σπάτων να σχολιάσει την απόφαση αθώωσης του ΟΦΗ.

Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα

*Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Η τοπική ομάδα των Σπάτων αποβλήθηκε από την Football League λόγω μη επαρκούς κάλυψης του μετοχικού της κεφαλαίου και βγήκε ο (συμπαθής) Νίκος Κατσίγιαννης να τα ανακατέψει όλα σε μίξερ.

Διαβάστε την δήλωση και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα

«Κατηγορούμενοι, με στοιχεία χειραγώγησης αθωώνονται, άλλοι έχουν ξεφτιλίσει το πρωτάθλημα με 10 παίκτες και από over 4,5 πάνε στο over 5,5 ταξιδεύουν αλλά δεν αγωνίζονται… γιατί άραγε;

Νέοπλουτοι παράγοντες πετάνε εκατομμύρια και τερματίζουν σταθερά κάτω από την 5άδα (η άνοδός τους έγινε από το παράθυρο γιατί και εκει δεύτεροι τερμάτισαν).

Εκβιασμοί και απειλές προκειμένου να έρθουν αποτελέσματα.

Δεκάδες προσφυγές, που δεν πληρώνονται και πάνε από αναβολή σ’ αναβολή ώστε να εξυπηρετηθουν οι ομάδες.

Άλλοι παίζουν χωρίς εγγυητική ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Γιατί άραγε γίνονται όλα αυτά αφού απαλλαχθήκατε από το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, λόγω καθυστερημένης καταβολής των 300.000;

Δεν καθάρισε το πρωταθληματακι μας;

Πολύ σύντομα, Θεού θέλοντος και εισαγγελέα επιτρέποντος θα δούμε αν την τελευταία τριετία αυτό το εξαίρετο όργανο της ΕΕΑ κος Ζώης έκανε σωστά την δουλειά του ή έκανε τα στραβά μάτια σ’ όλες τις ΠΑΕ όσον αφορά στα μετοχικά τους κεφάλαια»