O Mπέος μιλάει για… “το ποδόσφαιρο που νοσεί στην Ελλάδα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη κάνοντας μαθήματα ηθικής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δήμαρχος Βόλου στον ΣΠΟΡΦΜ

Για την παρουσία του στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας: «Δεν βρέθηκα εκεί ως εκπρόσωπος του Βόλου. Όλοι αυτοί μαζεύονται εκεί για να περνάνε την ώρα τους. Εμείς το 2006 πήραμε μια μεγάλη απόφαση μαζί με τον Ντέμη, τον Τζίγκερ και τον Πανόπουλο να αλλάξουμε τα δρώμενα του ποδοσφαίρου για χάρη του προϊόντος. Δημιουργήσαμε έναν συνεταιρισμό και τώρα έχει χρέη. Ακόμα και το Τζιμπουτί έχει κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά. Εκεί μέσα κοιτάει ο καθένας την πάρτη του. Η συζήτηση είναι αν η πρόταση της κάθε μεγάλης ομάδας θα περάσει και σε ποιανού μεγάλου θα περάσει το δικό του».

Για την πρότασή του να γίνεται ο τελικός Κυπέλλου στην επαρχία: «Κάνανε τελικό κεκλεισμένων των θυρών και πλακώθηκαν πάλι. Εμένα η τοποθέτησή μου ήταν ξεκάθαρη. Με ρώτησαν γιατί να πάνε σε έναν τελικό στην επαρχία και πώς θα κουβαλήσουν τόσο κόσμο. Και λέω εγώ, γιατί πρέπει να τον κουβαλήσουν; Το να παιχτεί ένας τελικός στην επαρχία ακόμα και με 10.000 κόσμο δεν είναι κακό. Είναι προτιμότερο από το παίζεται ο τελικός σε ένα άδειο ΟΑΚΑ. Για τον τελικό αποφασίζει η ΕΠΟ. Η Σούπερ Λίγκα έκανε μια εισήγηση. Ο κ. Φούσεκ μπορεί να έχει άποψη για άλλα θέματα. Να επιτρέψει όμως στους υπόλοιπους να γνωρίζουν καλύτερα την ελληνική πραγματικότητα. Εγώ πιστεύω ότι επειδή το ποδόσφαιρο βρίσκεται στο τελευταίο σκαλοπάτι χρειάζονται τομές. Επειδή η επαρχία διψάει για ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι ο τελικός πρέπει να γίνεται στην επαρχία». 

Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα νοσεί. Πρέπει να κάτσουν όλοι κάτω, είτε κυβέρνηση, είτε αξιωματούχοι, να καταθέσουν προτάσεις. Εγώ προσωπικά έχω πολλές να καταθέσω. Αλλά αν δεν έχουμε, μπορούμε να πάρουμε από την Αγγλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και άλλες χώρες. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook