Λαζαρίδης: “Το να αρχίσεις 20/6 έχει διαφορά από το να αρχίσεις 10/7”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μεγάλη προσοχή συνιστά ο γενικός αρχηγός του Ατρομήτου.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι και αυτό το καλοκαίρι ο πρώτος στόχος του Ατρομήτου, με τον Νίκο Λαζαρίδη να τονίζει ότι θα πρέπει οι «κυανόλευκοι» να φανούν έτοιμοι στα πρώτα τους ευρωπαϊκά παιχνίδια και να μην την πάθουν όπως πέρσι με την Ντιναμό Μπρεστ.

«Ξεκινάμε αρκετά νωρίς φέτος στην Ευρώπη, στις 20 Ιουνίου θα ξεκινήσουμε προετοιμασία. Το να ξεκινάς νωρίς είναι θετικό γιατί θα είσαι πιο έτοιμος από την αρχή, αλλά από την άλλη είναι αρνητικό γιατί θα έχεις μεγαλύτερη κούραση μέσα στη σεζόν. Το να αρχίσεις 20 Ιουνίου έχει διαφορά από το να αρχίσεις 10 Ιουλίου. Οι ομάδες πρέπει να είναι έτοιμες για τα πρώτα παιχνίδια, το περάσαμε και πέρυσι, το γνωρίζουμε, οπότε και θέλουμε να είναι έτοιμοι όλοι για τη συνέχεια.

Τα τελευταία χρόνια ο κ. Αγγελόπουλος κάνει φοβερή δουλειά, προνοεί να είναι έτοιμη η ομάδα από την αρχή, μέσα στην προετοιμασία κάνει μια-δυο προσθήκες μόνο. Έχει την ομάδα έτοιμη στο πρώτο παιχνίδι. Ο κ. Κάναντι πρόσφερε πολλά στην ομάδα και ευελπιστούμε και ο κ. Αναστασίου να κάνει το ίδιο. Πρέπει να δείξουμε από την αρχή πως είμαστε ικανοί να παλέψουμε για θέσεις στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Και εμείς και ο Άρης. Πέρυσι όταν ήμασταν στους ισχυρούς αποκλειστήκαμε νωρίς, οπότε θέλει μεγάλη προσοχή στο πρώτο ματς. Σαν ισχυροί που είμαστε, θα παίξουμε εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι», δήλωσε την Παρασκευή (7/6) στον Αrena FM o γενικός αρχηγός των Περιστεριωτών.

Επίσης, είπε:

Για την περσινή αποτυχία του Ατρομήτου στην Ευρώπη: «Σε μια αποτυχία πρέπει να ξέρεις να διαχειριστείς κάποια πράγματα. Αν είναι εφικτό, πρέπει να αποφύγουμε τις ομάδες από τον Βορρά φέτος. Πέρυσι η Ντιναμό Μπρεστ ήταν πιο έτοιμη από εμάς για παράδειγμα και μας απέκλεισε».

Για το φιλικό ματς με τον Άρη: «Θα είναι ένα πολύ καλό φιλικό, μια εβδομάδα πριν τα παιχνίδια μας στην Ευρώπη. Πρέπει και οι δυο να περάσουμε στον επόμενο γύρο νομίζω άλλωστε. Κόσμο θα έχει σίγουρα το γήπεδο, το γνωρίζω πολύ καλά αυτό, και μακάρι να είναι και γεμάτο».

Για τα βήματα προόδου του Άρη τα τελευταία χρόνια: «Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι. Αυτά που έχει κάνει ο Άρης τον τελευταίο καιρό είναι θετικά. Γίνεται μια εξαιρετική προσπάθεια στην ομάδα, μιας και είναι δύσκολο να βγεις στην Ευρώπη με την επιστροφή σου στην πρώτη εθνική. Ο Άρης το έκανε. Αυτό είναι καλό και για τον κόσμο και για τον σύλλογο γενικότερα. Παρακολουθώ τις κινήσεις του Άρη, μπορώ να πω πως έχει κάνει εξαιρετικά βήματα με τις τελευταίες μεταγραφές. Πρέπει να βαδίζει σιγά-σιγά, εμείς στον Ατρόμητο αυτό κάνουμε, βήμα-βήμα».

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook