Για δυο εβδομάδες στην Βουλγαρία η Ξάνθη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι παίκτες της θα βρεθούν στο Πράβετς από τις 21 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας της ανακοίνωσε την Παρασκευή η Ξάνθη με τους Ακρίτες να έχουν δώσει το πρώτο τους ραντεβού ενόψει της νέας σεζόν στις 5 Ιουλίου ενώ και πάλι το βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Οι παίκτες της Ξάνθης θα βρεθούν στο Πράβετς από τις 21 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου και εκεί θα δώσουν και κάποια δυνατά φιλικά ενόψει της νέας σεζόν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Η Xanthi FC ανακοινώνει το πρόγραμμα προετοιμασίας της, ενόψει της 31ης διαδοχικής της σαιζόν στη μεγάλη κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας το διάστημα 3-5 Ιουλίου θα περάσουν από αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 18:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση και ο αγιασμός της ομάδας στο Xanthi FC Arena.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της Xanthi FC στα Πηγάδια και θα διαρκέσει έως τις 20 Ιουλίου.

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας ξεκινά το Σάββατο 21 Ιουλίου με την ομάδα να αναχωρεί για το Riu Pravets στη Βουλγαρία, απ’ όπου θα επιστρέψει το Σάββατο 3 Αυγούστου.

Το τελικό στάδιο της προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Στο διάστημα της προετοιμασίας η Xanthi FC θα δώσει φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθούν και οι τελικές λεπτομέρειες”.