Παναθηναϊκός: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Φετφατζίδης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Είναι ξεκάθαρο πως για τον Παναθηναϊκό η μεταγραφική προτεραιότητα είναι το εξωτερικό. Αυτή την αγορά, ελεύθερων ή δανεικών ποδοσφαιριστών, κοιτάζουν οι Νταμπίζας και Δώνης, από εκεί θεωρούν πως μπορούν να βρουν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και θα ανεβάσουν ένα επίπεδο το τριφύλλι.

Όχι τυχαία, ο Παναθηναϊκός είδε πολλά ονόματα από την Ελλάδα να του προτείνονται, αλλά τα απέρριψε σχεδόν όλα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Όλα εκτός από ένα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του 10.gr από τη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Φετφατζίδης προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και η περίπτωσή του όχι μόνο δεν σβήστηκε από το επιτελείο των «πράσινων», αλλά μπήκε και σε περίοπτη θέση στην πράσινη λίστα.

Οι ίδιες «πηγές» αναφέρουν πως ο Φέτφα βλέπει την προοπτική του Παναθηναϊκού ως μια καλή κίνηση για να επανέλθει σε καλό επίπεδο, μετά το περσινό του πέρασμα από Ολυμπιακό και Άρη, που μόνο επιτυχημένο δεν ήταν. Μάλιστα, στο μυαλό του είναι και το ότι αν καταφέρει να βρει μια ομάδα που θα του δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής και σημαντικό ρόλο, τότε θα διεκδικήσει έως και την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα. Βλέπει τα παραδείγματα των Κολοβού και Μαυρία, που αγωνίζονται στην Ομόνοια και θεωρεί πως μπορεί και ο ίδιος να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο.

Τι λένε στον Παναθηναϊκό; Το όνομά του σίγουρα δεν μπορεί να διαγραφεί, από τη στιγμή που πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με δεδομένη ποιότητα. Που μπορεί να ανεβάσει ποιοτικά την ομάδα, να της προσφέρει λύσεις και εμπειρίες. Έχουν ως προτεραιότητα δύο περιπτώσεις από το εξωτερικό, ενώ ελεύθερου παίκτη και μιας περίπτωσης δανεισμού, αλλά και οι δύο παρουσιάζουν δυσκολίες λόγω του οικονομικού. Και ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να περιμένει προκειμένου να δημιουργηθούν ευνοϊκές συνθήκες.

Αντίθετα, ο Φετφατζίδης είναι ελεύθερος (στις 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται το συμβόλαιο με τον Άρη), οι κουβέντες που είχε με τους κιτρινόμαυρους δεν κατέληξαν σε συμφωνία και ο Παναθηναϊκός μπορεί αν το θελήσει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να πείσει τον παίκτη, που θα πρέπει ωστόσο να ρίξει τις απαιτήσεις του σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε πέρσι.

to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook