Aτρόμητος: Ανακοίνωσε Χαρίση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Χάρης Χαρίσης είναι και επίσημα παίκτης του Ατρόμητου, καθώς η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου χαφ.

Ο 24χρονος χαφ, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Στον ΠΑΟΚ ήταν από το 2015 ο Χαρίσης (η μεταγραφή είχε κοστίσει 500.000 ευρώ), ενώ κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων χρόνων πήγε δανεικός σε Σιντ Τρούιντεν και Κορτράικ.Τη σεζόν 2018-19 φόρεσε τη φανέλα της Κορτράικ, με την οποία αγωνίστηκε 18 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ διατηρεί μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης και δικαίωμα επαναγοράς του Χαρίση.

Δείτε την ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Χάρη Χαρίση καλώς όρισες στον Ατρόμητο! Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Χάρη Χαρίση!

Ο Χάρης θα αποτελέσει τη φετινή χρονιά μια από τις βασικές επιλογές στο χώρο της μεσαίας γραμμής για την ομάδα μας αφού πρόκειται για ένα ποιοτικό παίκτη με πάθος στο παιχνίδι του, που μπορεί να δημιουργήσει αλλά και ταυτόχρονα διαθέτει πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία.

Ο 24χρονος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Χαρίσης μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της μεσαίας γραμμής και έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Σιντ Τρουιντέν και Κόρτραϊκ. Ο Έλληνας μέσος έχει σημειώσει και 11 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Νέων της χώρας μας. Θα φοράει το νο. 6 στη φανέλα του».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook