Η θέση της NOVA για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση για όλα όσα δημοσιεύονται τις τελευταίες ώρες με το θέμα των τηλεοπτικών πήρε η NOVA ασχολούμενη με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Οι συνδρομητές της Nova θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τους αγώνες της ΑΕΚ και την περίοδο 2019-20, καθώς δεν τίθεται θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Πολωνία και μετράει αντίστροφα για το πρώτο φιλικό της σεζόν με αντίπαλο την Γκόρνικ Ζάμπρζε, το οποίο οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν την Κυριακή στις 18:00 (Novasports1HD), όπως και όλους τις φιλικούς αγώνες προετοιμασίας που θα δώσουν οι «κιτρινόμαυροι».

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της ΑΕΚ θα συνεχιστούν σε… ευρωπαϊκό φόντο, καθώς η Nova έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της εντός έδρας αναμέτρησης της Ένωσης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Βεβαίως, οι συνδρομητές της Nova θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τους αγώνες πρωταθλήματος της ΑΕΚ και την περίοδο 2019-20, καθώς δεν τίθεται θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ».

Αναφορικά με το ζήτημα του ΠΑΟΚ, δε, η συνδρομητική τηλεόραση επισημαίνει χαρακτηριστικά πως είναι «…Σε εκκρεμότητα τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ». Επισημαίνοντας χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή της μέσω του Novasports.gr τα εξής: «Καμία ουσιαστική εξέλιξη στα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν καθώς δεν υπήρξε καμία σχετική δεσμευτική απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ.

Στην εκπνοή της προεκλογικής περιόδου, το μόνο που τελικά έγινε , ήταν μια πολιτική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του Πρωθυπουργού με αποτέλεσμα μια… ανακοίνωση που ουσιαστικά παραπέμπει το θέμα στο επόμενο ΔΣ που θα προκύψει μετά τις εκλογές!!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι χωρίς τηλεοπτική «στέγη», καθώς η απόφαση θα ληφθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ που θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές της Κυριακής 7 Ιουλίου. Κατά συνέπεια είναι ανοιχτό ακόμη το θέμα από που θα προβάλλονται οι εντός έδρας αγώνες του νταμπλούχου Ελλάδας για την επόμενη σεζόν».

Πηγή φωτογραφίας: To10.gr