Τα φιλικά στην Ελλάδα και η πρόβα τζενεράλε

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τρία φιλικά θα δώσει η ΑΕΚ στην Ελλάδα με το τελευταίο και πιο δυνατό να αναμένεται να διεξαχθεί στα τέλη Ιουλίου με ευρωπαϊκή ομάδα στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο Κιέλτσε όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και αύριο (7/7 18:00) αναμένεται να δώσει και το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της με αντίπαλο την πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Στην Πολωνία η Ενωση θα παραμένει μέχρι και τις 16 Ιουλίου και θα παίξει ακόμη τρία φιλικά ματς με τις Τριέστσιν (12/7), Μακάμπι Νετάνια (15/7) και Σταλ Σταλόβα Βόλα (16/7).

Ωστόσο με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν ακόμη τρία φιλικά ώστε να φτάσουν οι «κιτρινόμαυροι» στο επίπεδο που επιθυμεί ο Πορτογάλος προπονητής. Αρχικά λοιπόν στις 20 Ιουλίου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Βόλο στο ΟΑΚΑ ενώ στις 24 του μήνα θα παίξει στην Λαμία με την τοπική ομάδα.

Στις 30 ή 31 Ιουλίου, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ πιθανότατα μια ευρωπαϊκή ομάδα, στο πιο δυνατό της τεστ λίγο πριν τα πρώτα παιχνίδια της για το Europa League όπου θα «ριχτεί» στην «μάχη» στις 8 Αυγούστου.

To10.gr