Παραμένει η διακοπή ρεύματος στο «Κλ. Βικελίδης», σε κίνδυνο ο χλοοτάπητας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η διακοπή ρεύματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» συνεχίζεται για όγδοη συνεχόμενη μέρα και πέρα από την αναστολή/ακύρωση προπονήσεων τμημάτων του ΑΣ, πλέον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αλλοίωσης του χλοοτάπητα του γηπέδου.

ΑΣ και ΠΑΕ Άρης είναι υποχρεωμένοι να βρουν λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα ούτως ώστε να προστατέψουν την περιουσία τους. Ο ΑΣ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας των τμημάτων και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, αναγκάστηκε να αναστείλει αλλά και να ακυρώσει προγράμματα προπονήσεων γι’ αυτόν τον λόγο.

Η ΠΑΕ Άρης λειτουργεί με γεννήτρια, ωστόσο ο χλοοτάπητας του γηπέδου διατρέχει κίνδυνο σοβαρής αλλοίωσης. Κυρίως όμως, σε δέκα ημέρες οι «κίτρινοι» θα υποδεχθούν τη Μόλντε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον δεύτερο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, οπότε το πρόβλημα πρέπει να λυθεί, με διακανονισμό της οφειλής απέναντι στη ΔΕΗ, η οποία ανέρχεται στο 1.6 εκατομμύρια ευρώ.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο ΑΣ Άρης πλήρωσε τον τρέχοντα λογαριασμό, πλέον όμως σε συνεργασία με την ΠΑΕ απαιτείται να δοθεί οριστική λύση, ούτως ώστε να ανοίξει και ο δρόμος επικύρωσης της συμφωνίας με ιδιωτική εταιρία παροχής ρεύματος, όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr.

gazzeta.gr