Δυνατά για Ματέο Γκαρσία ο Άρης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην επιστροφή του στους κίτρινους είναι ο 22χρονος Αργεντίνος τις τελευταίες μέρες.

Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία καλά κρατεί στον Άρη, που δεν έπαψε ποτέ να επιμένει και να κυνηγάει την υπόθεση. Είναι γεγονός πως το περσινό πέρασμα του Αργεντινού από την ομάδα με τη μορφή δανεισμού ήταν επιτυχημένο (32 εμφανίσεις και 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις).

Οι νέες εξελίξεις που έχουν προκύψει είναι άκρως θετικές για τους Θεσσαλονικείς. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τη Λας Πάλμας και οι διαπραγματεύσεις έχουν ενταθεί το τελευταίο 48ωρο. Ο Θόδωρος Καρυπίδης κατέθεσε νέα προσφορά για τον 22χρονο εξτρέμ, μετά την αρχική που είχε κάνει τον Απρίλιο, και οι δυο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις, που είναι σε καλό δρόμο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άρης είναι σε καλύτερο σημείο από κάθε άλλη ελληνική ομάδα τη δεδομένη στιγμή.

Η αίσθηση που επικρατεί στο στρατόπεδο των κίτρινων είναι αυτή της συγκρατημένης αισιοδοξίας. Οι ιθύνοντες της ομάδας τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν την τελική κατάληξη του θέματος, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στις επόμενες μέρες.

To10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook