Και ξαφνικά θέμα Δώνη στον Παναθηναϊκό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η αγγλική «Sun» έχει αναρτήσει θέμα που αφορά τον Γιώργο Δώνη και την πιθανότητα επιστροφής του στη Χάντερσφιλντ (ομάδα που αγωνίζεται στην Championship) ως προπονητής. Μάλιστα, στο κείμενο αναφέρονται και δηλώσεις του κόουτς του Παναθηναϊκού σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης του από το τριφύλλι.

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε την πιθανότητα να αναλάβει τα ηνία της αγγλικής ομάδας και ξεκαθάρισε πως παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό θα ήθελε να «τεστάρει» τον εαυτό του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ακόμα ο προπονητής του τριφυλλιού τόνισε ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται στους πράσινους ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στο μέλλον για να κάνει πράξη τη μεγαλύτερη φιλοδοξία του και να προπονήσει στο Νησί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή τη στιγμή το να γίνω προπονητής στην Χάντερσφιλντ είναι περίπλοκο, καθώς έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Το εγχείρημα μας πηγαίνει αρκετά καλά και δεν είναι εύκολη απόφαση να φύγω».

Για τη μεγάλη του φιλοδοξία: «Όμως για μένα, η εμπειρία στην Αγγλία ως προπονητής είναι μία από τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες μου. Ειδικά στην Χάντερσφιλντ όπου έπαιξα. Δεν έδειξα τον καλύτερο μου εαυτό, διότι είχα τραυματισμούς, αλλά η Τσάμπιονσιπ είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Σε αντίθεση με άλλες χώρες το πρωτάθλημα είναι σαν την πρώτη κατηγορία άλλων χωρών αφού υπάρχουν πολλές σπουδαίες ομάδες με μεγάλη ιστορία.

Όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό για μένα. Είμαι χαρούμενος που είμαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, αλλά είναι διαφορετική εμπειρία στην Αγγλία και μου αρέσει το αγγλικό ποδόσφαιρο».

Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας πως ο Δώνης αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ρέι Χάρφορντ στη Μπλάκμπερν, ενώ ο Στιβ Μπρους αποτέλεσε μέντορά του στη Σέφιλντ και τη Χάντερσφιλντ. Ελπίζει να αντιμετωπίσει τον παλιό του προπονητή. «Θα ήθελα να τον αντιμετωπίσω στο μέλλον ως προπονητής ομάδας της Premier League. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν».

to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook