Λαμία: Εξώδικο του Ασίγκμπα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα για τον Μαρκ Ασίγκμπα στη Λαμία. Και η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη αυτή τη στιγμή.

Σε αντίθεση με τους Λούκας Ράμος και Λάζαρ Ρόμανιτς, που πήραν άφεση αμαρτιών πρόσφατα, ο Αφρικανός αμυντικός στα μάτια της διοίκησης αποτελεί τον αποδιοπομπαίο τράγο για το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας. Εξακολουθεί να προπονείται μόνος του και ψάχνεται να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο Ασίγκμπα έστειλε στη Λαμία και εξώδικο για προσβολή προσωπικότητας. Μία κίνηση απόλυτα δικαιολογημένη με δεδομένη τη συμπεριφορά της ομάδας προς το πρόσωπό του.

Υπενθυμίζεται πως ο Λεβαδειακός περιμένει στη γωνία, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος ο παίκτης. Στους Φθιώτες αγωνιζόταν από το 2017 και είχε βρεθεί τουλάχιστον άλλη μία φορά στο στόχαστρο της διοίκησης για λόγους που μόνο εκείνοι… φαντάζονταν.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται σύντομα να σταλούν και άλλα εξώδικα στην ΠΑΕ διαφορετικού χαρακτήρα. Πολλοί είναι οι περσινοί παίκτες που ακόμη δεν έχουν δει… ευρώ. Περίπου τρεις μήνες μέσα ήταν όταν έκλεισε η περσινή σεζόν και δεν έχουν πάρει τα δεδουλευμένα τους. Γι’ αυτό σκέφτονται τον δρόμο της προσφυγής για να τα διασφαλίσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη και ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν φέτος, δεν πήραν τα οφειλόμενα. Ήταν μέρος της συμφωνίας, όμως, προκειμένου να παραμείνουν στην ομάδα.

sportime.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook