Έγραψε ιστορία ο Βόλος – διπλό μέσα στη Νέα Σμύρνη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Βόλος με σκόρερ τον Ισπανό Μουνίθ νίκησε δίκαια 2-1 στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, στην πρώτη του παρουσία στη Σούπερ Λίγκα.

Ξύπνησαν στο τέλος οι γηπεδούχοι, μείωσαν με τον Αραμπούλι (93΄) άλλα δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν και έμειναν πολύ πίσω με το -6 στη βαθμολογία.

Στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στη Σούπερ Λίγκα ο Βόλος ΝΠΣ έκανε πολύ έξυπνη εμφάνιση και πήρε δίκαια τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με 2-0.

Η ομάδα της Θεσσαλίας είχε πρωταγωνιστή τον Ισπανό επιθετικό Χουάν Μουνίθ που πέτυχε και τα δύο τέρματα, ένα ανά ημίχρονο. Το πρώτο με εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση στο 38΄με τον Κότνικ να μην μπορεί να διώξει την μπάλα από τη γωνιά του, καθώς ξεγελάστηκε από το γεγονός ότι βρήκε και στο έδαφος. Και το δεύτερο στο 70΄όταν ο Μουνίθ έφυγε από κανονική θέση, όπως αποδείχτηκε στην εξέταση του VAR από τον διαιτητή Ζαχαριάδη. Με το 0-2 να…οριστικοποιείται έπειτα από τρίλεπτη καθυστέρηση, αφού φάνηκε ότι ο Παπαγεωργίου κάλυπτε τον σκόρερ.

Ο Βόλος έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 76΄με Γέντρισεκ και Μουνίθ, με τον Πανιώνιο να μπαίνει στη διεκδίκηση του αποτελέσματος στα τελευταία λεπτά. Ο Αραμπούλι που μπήκε στο ματς για τα τελευταία λεπτά αξιοποίησε τη σέντρα του Παπαγεωργίου και με κεφαλιά μείωσε στο 93′. Με τον Βόλο να παίζει με δέκα παίκτες καθώς ο Μπασόνγκ είχε τραυματιστεί από το 86΄και είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές. Στα τελευταία λεπτά παρά την πίεση των γηπεδούχων δεν άλλαξε κάτι και ο Βόλος πήρε τη σπουδαία νίκη.

Ο Ζαχαριάδης απέβαλλε κατά τη διάρκεια του αγώνα δύο παράγοντες του Πανιωνίου από τον πάγκο, τους Ζαμάνη και Ναλιτζή, για διαμαρτυρία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook