Ατρόμητος: Ανακοίνωσε Ανδρούτσο από τον Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο 22χρονος πολυσύνθετος μέσος, ο οποίος είναι διεθνής με τις Ελπίδες δεν χώρεσε ούτε φέτος στο ρόστερ του Ολυμπιακού και παραχωρήθηκε δανεικός ως το επόμενο καλοκαίρι στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η δήλωση του

«Ήταν μεγάλη μου επιθυμία να έρθω στον Ατρόμητο και είμαι πολύ χαρούμενος που η συμφωνία ολοκληρώθηκε επιτυχημένα. Γνωρίζω πάρα πολλά για τη νέα μου ομάδα αφού θα συναντήσω συμπαίκτες που ξέρω πολύ καλά.

Η ποιότητα των υποδομών του Ατρόμητου και το εξαιρετικό πλάνο που έχει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων είναι στοιχεία που κάνουν τον κάθε ποδοσφαιριστή να θέλει να έρθει σε αυτή την ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γιώργο Σπανό, τον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή μας κ. Γιάννη Αναστασίου για την πίστη που έχουν δείξει στις δυνατότητες μου, με την ευχή να ανταποδώσω αγωνιστικά την εμπιστοσύνη τους μέσα στο γήπεδο.

Ο Ατρόμητος έχει πετύχει πολλά τα τελευταία χρόνια έχοντας εξαιρετικές πορείες και ελπίζω φέτος να πετύχουμε ακόμα περισσότερα με τον κόσμο της ομάδας δίπλα μας», ήταν τα πρώτα λόγια του 22χρονου χαφ, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα και πήρε την φανέλα με τον αριθμό 14.