Ο Κούγιας έβγαλε από το γήπεδο τρεις δημοσιογράφους!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τριτοκοσμική κατάσταση στο ΑΕΛ FC Arena, με τη διοίκηση της Λάρισας να απαγορεύει στον ανταποκριτή του ΣΠΟΡ FM 94.6, Δημήτρη Πετρωτό, την μετάδοση του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η χυδαιότητα και η αυθαιρεσία σε όλο τους το μεγαλείο στο AEL FC Arena!

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ, ύστερα από απόφαση του ιδιοκτήτη της ομάδας Αλέξη Κούγια που έχει προσωπικές διαφορές με δημοσιογράφους της πόλης που του κάνουν κριτική, πέταξαν παρανόμως εκτός γηπέδου τον δημοσιογράφο του ΣΠΟΡ FM 94.6, Δημήτρη Πετρωτό, ο οποίος θα αναλάμβανε και την ραδιοφωνική μετάδοση της αναμέτρησης των βυσσινί απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο συνάδελφος, που είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), και άρα απαγορεύεται από τη νομοθεσία να μην του επιτραπεί η είσοδος σε οποιοδήποτε γήπεδο, είχε μαζί του την δημοσιογραφική του ταυτότητα και όλα τα απαιτούμενα έγγραφα ώστε να εισέλθει και να μεταδώσει την αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρόλα αυτά, εκδιώχθηκε κακήν κακώς!

Ό,τι συνέβη με τον δημοσιογράφο του σταθμού μας, συνέβη και με άλλα τρία μέλη του ΠΣΑΤ με τα οποία ο Κούγιας έχει προσωπικές διαφορές. Ο λόγος για τους δημοσιογράφους: Χάρη Γεωργούλα, Χρήστο Τσιάτα και Χρήστο Τσούμαρη.

Ευθύνες ασφαλώς υπάρχουν και για την τοπική Αστυνομική Διεύθυνση και τον αστυνομικό διευθυντή, κ. Παντακίδη, που επέτρεψε την διάπραξη παράνομων πράξεων και αδικημάτων!

Ο ΣΠΟΡ FM 94.6 επικοινώνησε με όλους τους αρμόδιους φορείς καταγγέλλοντας το περιστατικό, δηλαδή με την Super League, τον ΠΣΑΤ και ανθρώπους της διοίκησης της ΑΕΛ, ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας, επικαλούμενος διαμάχη με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, δήλωνε ανένδοτος και έτοιμος να υποστεί ακόμα και συνέπειες για τις πράξεις του.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό δεν θα καλυφθεί από το «AEL FC Arena» αλλά από το στούντιο του σταθμού μας.

Ο ΣΠΟΡ FM 94.6 θα προσφύγει σε όλα τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα για την συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία για ακόμη μία φορά γυρίζει πολλά χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο και την αθλητική δημοσιογραφία.

sport-fm.gr