Ακρωτηριάστηκε οπαδός στο ΠΑΟΚ – Άρης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για είσοδο οπαδών στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, για χρήση λέιζερ, ακρωτηριασμό οπαδού και επίθεση δράστη του ΠΑΟΚ στο κεφάλι άλλου ατόμου, κάνει λόγο η έκθεση της αστυνομίας για το ΠΑΟΚ – Άρης.

Αναλυτικά η έκθεση της αστυνομίας: “με το τέλος της προθέρμανσης των ομάδων, άτομο με διαπίστευση της γηπεδούχου ομάδας έρριψε από απόσταση μια φανέλα της ομάδας του Ολυμπιακού στην οροφή του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας“. Σε αυτή σημειώνεται επιπλέον ότι “άτομα με διαπιστεύσεις της γηπεδούχου ομάδας έκαναν άσεμνες χειρονομίες προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας”.

Στην έκθεση αναφέρεται επίσης ότι “από το 21ο λεπτό έως το 23ο έθεσαν φωτιά σε πανό και μπλούζες με διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας που είχαν αναρτήσει στα κιγκλιδώματα. Στο 63ο λεπτό έκαναν χρήση συσκευής εκπομπής λέιζερ”.

Τονίζεται ακόμα πως “στο 70ό λεπτό του αγώνα άγνωστος δράστης έρριψε εντός κερκίδας τέσσερα (4) στο χαμηλό διάζωμα, ένα βεγγαλικό χειρός, τύπου κροτίδα, στη θέα της οποίας φίλαθλος επιχείρησε να την απομακρύνει, πλην όμως αυτό εξερράγη, με αποτέλεσμα των ακρωτηριασμό δυο δακτύλων του αριστερού του χεριού. Στον ανωτέρω παθόντα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”.

Στο 87ο λεπτό του αγώνα άγνωστα άτομα από την κερκίδα 4 πυροδότησαν δύο πυρσούς τους οποίους έρριψαν στην αγωνιστική περίμετρο και δύο κροτίδες, τις οποίες έρριψαν στην αγωνιστική περίμετρο. Επίσης, άγνωστο άτομο από σημείο των κερκίδων 4 προς 5 έρριψε προς τον περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου ένα κουτάκι μπύρας.

Επιπλέον, είκοσι περίπου άγνωστα άτομα εισήλθαν από την κερκίδα 4 στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο, μέχρι τις διαφημιστικές πινακίδες, κατά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας, όπου και σταμάτησαν μετά την παρέμβαση των υπευθύνων της γηπεδούχου ομάδας.

Στο 97ο λεπτό του αγώνα άγνωστα άτομα από την κερκίδα 4 πυροδότησαν εφτά πυρσούς. Επίσης, άγνωστο άτομο από την κερκίδα 6 πυροδότησε ένα πυρσό. Επιπλέον, είκοσι περίπου άγνωστα άτομα εισήλθαν από την κερκίδα 4 στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο μέχρι τις διαφημιστικές πινακίδες.

Μετά το τέλος του αγώνα, γύρω στις 20.40 έξωθεν θύρας 4 άγνωστο άτομο-δράστης οπαδός του ΠΑΟΚ πλησίασε, χτύπησε άλλο άτομο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταβεί στο “Γ.Ν.Θ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”.”.