Ανανεώνει με Παναθηναϊκό ο Χατζηγιοβάννης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η απόλυτη ανατροπή συντελέστηκε με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη… Ο 22χρονος εξτρέμ όδευε προς την έξοδο του «Γεώργιος Καλαφάτης», όμως η αποπομπή του Νίκου Νταμπίζα άλλαξε τα δεδομένα.

Μετά το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο, την υψηλότερη προσφορά και κυρίως τις διευκρινίσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, ο Χατζηγιοβάνης αποφάσισε να απαντήσει καταφατικά.

Ή αλλάζει, ή βουλιάζει, ή χτίζει για την επόμενη μέρα, αλλά έτσι δεν πάει πουθενά ο Ολυμπιακός.

Η πρόταση του Αλαφούζου προσέγγισε τα «θέλω» του Χατζηγιοβάνη, ο ποδοσφαιριστής μείωσε τις αρχικές απαιτήσεις του και επιτεύχθηκε ο συμβιβασμός. Ο Χατζηγιοβάνης θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα τεθεί άμεσα σε ισχύ και θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Πέραν από το οικονομικό, ο Χατζηγιοβάνης πείστηκε από τα λεγόμενα του Αλαφούζου για τον αναβαθμισμένο ρόλο που θα έχει στον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επανέλαβε ότι έχει ως προτεραιότητα τη δημιουργία ενός ελληνικού «κορμού» και θεωρεί τον Χατζηγιοβάνη αναπόσπαστο κομμάτι του.

Ο Χατζηγιοβάνης θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο του, μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό ο ατζέντης του Πασχάλης Τουντούρης, ο οποίος ταξιδεύει για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

To10.gr