Πρώτη προπόνηση για Μάντζιο στην Λαμία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η εποχή Άκη Μάντζιου είναι γεγονός στη Λαμία και ο Έλληνας κόουτς προπόνησε για πρώτη φορά τους νέους παίκτες του σήμερα το απόγευμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

«Είναι μια καινούρια ομάδα στην καριέρα μου, ένα καλά οργανωμένο σωματείο. Έχει αρκετά καλό ρόστερ και πρέπει αρχής γενομένης από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη να προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη γιατί η χρονιά είναι δύσκολη. Πιστεύω ότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις να συμβεί αυτό στα προηγούμενα παιχνίδια, τα πράγματα όμως στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται όπως τα θέλουμε. Υπάρχει αρκετή αισιοδοξία, τα παιδιά έχουν εμπειρία να διαχειριστούν καταστάσεις καθώς δεν έχει έρθει ακόμα η νίκη, είναι και θέμα ψυχολογίας. Χρειάζεται δουλειά, υπομονή, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, δεν τελειώνει στον πρώτο ή στον  δεύτερο γύρο, έχει και συνέχεια και χρειάζεται υπομονή μέχρι τέλους. Δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα με το καλημέρα, όταν η ομάδα έχει δουλέψει τόσο καιρό με ένα συγκεκριμένο πλάνο, χρειάζεται χρόνος για αλλαγές.

Ο κόσμος της Λαμίας έχει δείξει ότι βοηθάει την ομάδα, αυτό θέλουμε κι εμείς, να είναι κοντά ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Σίγουρα μετράει και η δική μας παρουσία, να μπορέσουμε να ευχαριστήσουμε με τη σειρά μας τους φιλάθλους μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook