Παναιτωλικός: «Δεν υπήρχαν άλλοι διαιτητές να οριστούν;»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα παράπονά τους για τον ορισμό του διαιτητή Τζοβάρα στο παιχνίδι με τον Βόλο εξέφρασαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού.

Έντονα ενοχλημένοι για το ονόματα του διαιτητή που ορίστηκε στην αναμέτρηση απέναντι στο Βόλο είναι στην ομάδα του Παναιτωλικού. Όπως έγινε γνωστό, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διευθύνει ο Τζοβάρας, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων των «καναρινιών».

Σε σχετική του ανάρτηση στα social media, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Παναιτωλικού, Χρήστος Στούμπος, άφησε… αφήνει ερωτηματικά όσον αφορά τη σχέση του εν λόγω ρέφερι με παράγοντες της Λαμίας, η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί τον μεγάλο ανταγωνιστική της ομάδας του Αγρινίου στη βαθμολογία.

«Μόνιμοι θαμώνες στην καφετέρια του γενικού αρχηγού της Λαμίας μαθαίνω ότι είναι ο διαιτητής Τζοβάρας και ο βοηθός Καλύβας που ορίστηκαν στον αγώνα Βόλος – Παναιτωλικός.

Στον οποίο ο «άσσος» βολεύει και το Βόλο και τη Λαμία, αφού κρατάει τον Παναιτωλικό χαμηλά. Δεν υπήρχαν άλλοι διαιτητές να οριστούν για να μην δημιουργούνται τέτοιου είδους συνειρμοί; Ακατάληπτο το σκεπτικό τους. Ή όχι; Θα το δούμε το Σάββατο» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του συλλόγου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook