ΠΑΟΚ: Οι τελευταίες δοκιμές του Φερέιρα με Πέλκα, Μπίσεσβαρ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε διάφορες δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις, με τον Δημήτρη Πέλκα να είναι αυτός που κέρδισε έδαφος για την επιστροφή τους το βασικό σχήμα του συνόλου, στη θέση του Μπίσεσβαρ.

Ο τελευταίος, μάλιστα, δοκιμάζεται αντί του Στοχ στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Επιπλέον, ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Εσίτι αντί του Ντόουγκλας, αφού έχει δείξει πανέτοιμος στις τελευταίες προπονήσεις και περιμένει την ευκαιρία να το δείξει στο γήπεδο.

Εξάλλου, ο Φερέιρα περιμένει… πώς και πώς για την ενδυνάμωση του άξονα την επιστροφή του Ζοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος έβγαλε τη χθεσινή προπόνηση και έδειξε να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όμως δύσκολα θα συμμετάσχει στο ματς με τον ΟΦΗ.

Δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, όμως το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στη δράση έπειτα από την επικείμενη διακοπή των πρωταθλημάτων, ώστε να εκμεταλλευτεί και αυτό το διάστημα για να επανέλθει πλήρως.

Από μέρος της τελευταίας προπόνησης απουσίασε και ο Γιόσιπ Μίσιτς, για να αποφορτιστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια με πολλά λεπτά συμμετοχής.