Με Μαουρίσιο η αποστολή του ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ. Στη αποστολή του Δικεφάλου βρίσκεται ο Ζοζέ Μαουρίσιο, ο οποίος έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το πρωτάθλημα ξεκινά και πάλι. Επιτέλους. Κι ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Super League ως τώρα, την ΑΕΛ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα στο διάστημα της διακοπής και παρά τις απουσίες των διεθνών, δούλεψε στους τομείς που θεωρεί ότι η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας και πλέον αυτό πρέπει ν’ αποτυπωθεί στον αγωνιστικό χώρο. Παρά την έλλειψη ρυθμού που πάντα επιφέρουν τα διαλείμματα για τις Εθνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, το καλό ποδόσφαιρο και τα θετικά αποτελέσματα.

Η τελευταία προπόνηση πριν της αναμέτρηση της Κυριακής (24.11) πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και αφορούσε την τακτική και τις στατικές φάσεις τόσο ανασταλτικά όσο κι επιθετικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βαρέλα , Μάτος , Ροντρίγκο , Κρέσπο , Ίνγκασον , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας Αουγκούστο , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Άκπομ , Σφιντέρσκι .

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook