Ειλημμένη η απόφαση για αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ίλια Ίβιτς έχει πάρει εντολή από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να βρει προπονητή άμεσα για την ΑΕΚ, με τον μεγαλομέτοχο της Ένωσης να θέλει ο αντικαταστάτης του Νίκου Κωστένογλου να είναι από το εξωτερικό.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε δύσκολη περίοδο, τα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό είναι αρνητικά και ο κόσμος «βράζει» με τις εμφανίσεις και την απόδοση των κίτρινων.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βλέπει ότι η Ένωση δεν αποδίδει καλά στο γήπεδο, βλέπει ότι έχει προβλήματα και για αυτό σε συνεργασία με τον Ίλια Ίβιτς έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν άμεσα στην αντικατάσταση του Νίκου Κωστένογλου με έναν τεχνικό από το εξωτερικό.

Η απόφαση μάλιστα θεωρείται δεδομένη και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έχει δώσει ήδη εντολή στον Ίβιτς να εντείνει τις προσπάθειες για άμεση εύρεση «μόνιμου» προπονητή, παρόλα αυτά δεν αποκλείεται ο Κωστένογλου να καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ και το Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ.

Αυτό που βγαίνει από την πλευρά της ΑΕΚ είναι ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάποια βιαστική απόφαση, ενώ ξεκαθαρίζεται ότι δεν θα γίνουν «πειράματα», αλλά θα έρθει ένας προπονητής έμπειρος με το μικρότερο δυνατό ρίσκο.

Μάλιστα, δεν έχουν θέσει χρονοδιάγραμμα στην Ένωση, ενώ επιλογές τύπου Γκουστάβο Πογέτ, Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και Νταμίρ Κάναντι φέρονται να απορρίπτονται από την πλευρά της ΑΕΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook