ΑΕΚ: Όλα δείχνουν ότι έρχεται Ηράκλειο με Κωστένογλου στον πάγκο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Κωστένογλου και χθες και σήμερα προπόνησε την ομάδα στα Σπάτα.

Για το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη το Σάββατο απομένουν τρεις προπονήσεις. Οπότε όλα δείχνουν, αλλά και η αίσθηση που μένει σε όλους είναι, ότι η ΑΕΚ θα πάει με τον «Κωστέ» στο ματς του Ηρακλείου.

Ο Ιβιτς την ίδια ώρα ψάχνει, μελετά, κάνει επαφές. Δεν είναι εύκολη η κατάσταση, δεν είναι πολλές επιλογές. Δεν είναι μεγάλη και η οικονομική άνεση της ΑΕΚ. Την ώρα που ακόμη δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος απολύθηκε το βράδυ της 25ης Αυγούστου, έχουν περάσει τρεις μήνες και ακόμη δεν υπάρχει ανακοίνωση αποχώρησης του. Οι απαιτήσεις του έφταναν τα 800.000 ευρώ, μειώθηκαν μέσω των συζητήσεων, αλλά δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή.

Θέλει προπονητή η ΑΕΚ, αλλά…

Η ΑΕΚ όμως πρέπει να προχωρήσει παρακάτω. Και έχουν βάλει ψηλά στην ατζέντα το θέμα προπονητή. Και ας μην είναι το κυριότερο πρόβλημα στην ΑΕΚ μιας και το ρόστερ φωνάζει για τις αδυναμίες του και το πόσο άναρχα δομήθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Για την αλήθεια η ΑΕΚ μιας και δεν μπορεί άμεσα να διώξει και να αντικαταστήσει μεγάλο κομμάτι του ρόστερ, πάει προς την επιλογή να φέρει 3ον προπονητή πριν καν φτάσουμε στα μισά της χρονιάς για να κάνει ακόμη ένα ηλεκτροσόκ.

Αρα στην παρούσα χρονική στιγμή, ο Ιβιτς ψάχνει, ο Κωστένογλου προετοιμάζει την ομάδα για τον αγώνα με τον ΟΦΗ όπου θα μετρήσει πολλές και σημαντικές επιστροφές και… βλέπουμε. Μετά το ματς με τον ΟΦΗ, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εντός τον Πανιώνιο και εν συνεχεία ξεκινά τον β’ γύρο.

Η λύση για προσωρινό προπονητή στην Ενωση μέχρι τέλος της χρονιάς δεν κερδίζει πόντους. Ο Ιβιτς δεν θέλει κάτι τέτοιο. Θέλει προπονητή με προοπτική και δεν θα ρισκάρει να κάνει επιλογή ενός προπονητή με ημερομηνία λήξης. Μέχρι στιγμής αντιστέκεται και δεν… πείθεται με Ελληνες προπονητές.

sportime.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook