Έρχονται εξελίξεις στο θέμα προπονητή στην ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεν αποκλείονται άμεσες εξελίξεις και στο θέμα του προπονητή σε πρώτη φάση.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο απολύθηκε, ο Νίκος Κωστένογλου ανέλαβε και μονιμοποιήθηκε στον πάγκο, χωρίς ωστόσο η αντίδραση της ΑΕΚ στην αλλαγή προπονητικής ηγεσίας να έχει διάρκεια.

Η ονοματολογία, βέβαια, πήρε μεγάλες διαστάσεις την περασμένη εβδομάδα και θα συνεχιστεί μέχρι να ανακοινωθεί ο εκλεκτός.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες, σαφώς το έργο του Ίλια Ίβιτς δεν είναι εύκολο, καθότι ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής καλείται να τραβήξει άσο από το μανίκι του, φέρνοντας στην ομάδα έναν άνθρωπο έτοιμο για όλα, καθόσον όπως αναφέραμε παραπάνω και οι παίκτες ως ένα βαθμό έχουν ευθύνη. Και μην ξεχνάμε πως ακόμα βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν.

Ποδοσφαιρικά, ακόμα, αποτελεί γρίφο το προφίλ του προπονητή που έχει στο μυαλό της η διοίκηση της Ένωσης. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν εξεταστεί και από διαφορετικές σχολές. Περιπτώσεις όπως αυτές των Νίκολιτς – Παούνοβιτς για παράδειγμα καταδεικνύουν νεανικό μοντέλο με προοπτική και με συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό πλάνο, ανεξαρτήτως υλικού

Η εβδομάδα που έρχεται πάντως δεν θα είναι ήσυχη, κι αυτό διότι η ΑΕΚ χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ που θα αφυπνίσει το σύνολο για να βρει τον χαμένο του εγωισμό. Και μέσα σ’ όλα να μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο και για εξελίξεις γύρω από το ρόστερ, διότι δεν φταίει μόνο ο προπονητής που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Νίκος Κωστένογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook