Κούγιας: «Οι μόνοι φίλαθλοι του Βόλου είναι οι δημοτικοί υπάλληλοι»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ μίλησε για την τούρτα που έστειλε στον Αχιλλέα Μπέο, αλλά και τους ξένους διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την πλάκα που έκανε μετά τη νίκη της Λάρισας επί του ΝΠΣ Βόλου: «Οι μοναδικοί φίλαθλοι του νέου συλλόγου είναι οι δημοτικοί υπάλληλοι του Βόλου. Αυτά είναι τα ωραία του ποδοσφαίρου. Εμείς οι παλαιότεροι ζούσαμε για τις πλάκες αυτές. Θυμάμαι πιτσιρικάς να κατεβαίνει όλη η Λεωφόρος να κατεβαίνει με ένα φέρετρο με την σημαία του Ολυμπιακού μετά επί νίκη του Παναθηναϊκού. Υπήρχαν απίστευτες πλάκες. Ήταν τρομερές πλάκες αυτές».
Το εάν θέλει ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει η εποπτεία της ΕΠΟ: «Δεν ξέρω. Όλοι θέλουμε. Είναι άκρως υποτιμητικό να το διοικούν άνθρωποι που δεν ξέρουν που είναι η Ομόνοια και ο Λευκός Πύργος. Εγώ εάν ήμουν πρόεδρος της ΕΠΟ την επόμενη ημέρα θα είχα παραιτηθεί εάν ερχόταν και μου έλεγαν για εποπτεία».
Τους ξένους διαιτητές: «Μου είναι αδιανόητο. Ο Σιδηρόπουλος έχει παίξει παιχνίδια στην Ευρώπη. Είναι υποκρισία για μένα. Οι διαιτητές έπαιζαν παιχνίδια στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι ήταν ικανοί αλλά οι ίδιοι οι παράγοντες έχουν διαφορετικές επαφές και δεν έχουν εμπιστοσύνη έχουν ανασφάλεια και οδηγούνται σε τέτοιες αποφάσεις. Είναι υποβάθμιση να υπάρχουν ξένοι διαιτητές και γεννάται το ερώτημα γιατί να είναι μόνο σε αυτά τα παιχνίδια.
Το πρωτάθλημα δεν κρίθηκε στα ντέρμπι. Το να παίζουν ξένοι σε αυτά τα παιχνίδια. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα πάρουν μια μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία. Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Ποιες ομάδες θα είναι εκεί; Θα έχει σημασία ποιες ομάδες θα είναι εκεί. Στο β γύρο που θα καθορίζονται και οι θέσεις των πλέι οφ δε θέλω να δεχθώ ότι θα γίνουν περίεργα πράγματα. Δε θέλω να πιστεύω ότι θα καθοριστούν οι ομάδες των πλέι οφ. Θα έχουμε διαφορετικά πλέι οφ εάν υπάρχουν ομάδες που έχουν περήφανους ιδιοκτήτες. Δε θέλω να διανοηθώ ότι κάποιοι θα σκεφτούν έτσι και θα δούμε λάθη»