Καταγγελία του ONE Channel για μετοχική σχέση Ξάνθης – ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού One, υποστηρίζει πως ο ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη, Ιωάννης Καλπαζίδης αγόρασε τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης μέσω της κυπριακής εταιρείες RfA. Στην συνέχεια απάντησε με ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ.

Το One Channel υποστηρίζει στο ρεπορτάζ του ότι ο Ιωάννης Καλπαζίδης από το 2008 κι έπειτα εμφανίζεται σε εταιρείες συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη και σημειώνει πως εδώ κι έξι χρόνια η συγκεκριμένη εταιρεία υπηρετεί τα συμφέροντα της οικογένειας Σαββίδη μιας και εμφανίζεται συνδεδεμένη τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με την Dimera, την κυπριακή εταιρεία που αγόρασε τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το 2012.

Δείτε στο video το σχετικό ρεπορτάζ του ONE Channel:

Λίγη ώρα αργότερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στο ρεπορτάζ με επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται. Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!).

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες.

Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις «αυθόρμητες» ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός”.

novasports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook