Κωστένογλου: “Καμία ομάδα δεν κατάφερε να εμποδίσει τον ΟΦΗ να ξεδιπλώσει τις αρετές του”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Νίκος Κωστένογλου, τόνισε την ανάγκη να κερδίσει η ΑΕΚ τον Πανιώνιο στο ματς του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, χωρίς να ξεχάσει την ήττα της ομάδας του στο Ηράκλειο το περασμένο Σάββατο (1-0).

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

-Την προετοιμασία μετά την ήττα από τον ΟΦΗ: «Όταν έρχεσαι από ένα αρνητικό αποτέλεσμα τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα. Κλείνει η εβδομάδα, προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό το παιχνίδι με σοβαρότητα».

-Το γεγονός ότι οι παίκτες ανέλαβαν την ευθύνη: «Τη δεδομένη στιγμή δεν με ενδιαφέρει η υστεροφημία της προπονητικής μου ικανότητας. Εργάζομαι συνεχώς για να σηκώσει κεφάλι η ΑΕΚ και να πετάξει και πάλι ψηλά».

-Το ματς με τον Πανιώνιο: «Κάθε παιχνίδι επιβάλλεται να παρουσιαζόμαστε ως μια μεγάλη ομάδα. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να εμποδίσει τον ΟΦΗ να ξεδιπλώσει τις αρετές του. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι κόντρα σε μια ιστορική ομάδα με μέταλλο. Έχουν ένα σύνολο νεαρών ποδοσφαιριστών, που παίζουν με αυτοθυσία και αυταπάρνηση. Να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας και να κερδίσουμε».

-Την αναζήτηση προπονητή από την ΠΑΕ εδώ και αρκετές μέρες: «Με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια θα συνεχίσω να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου. Εύχομαι να παρθούν οι καταλληλότερες αποφάσεις για το καλό της ομάδας».

-Τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ΑΕΚ το Σάββατο: «Πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και προσήλωση στον αγώνα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και κανένα δεν κερδίζεται με βάση τη θέση μιας ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα. Θέλουμε μόνο να κερδίσουμε».