Ο Μπέος βγήκε και γλωσσομαθής: “Ξέρω 5 γλώσσες”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο δήμαρχος του Βόλου, που είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα ως διερμηνέας, ανέφερε μετά το ματς γιατί συνέβη αυτό, ενώ ζήτησε συγγνώμη για ό,τι έγινε, θέλοντας να εξηγήσει γιατί αντέδρασε έτσι.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: “Ο λόγος που ήμουν στο φύλλο αγώνος, γιατί πολλοί μπορεί να μην το ξέρουν, μιλάω πέντε γλώσσες. Μου ζητήθηκε να γίνω διερμηνέας και να κάνω πιθανό explain, μετάφραση. Δεν καθόμουν στον πάγκο αν παρατηρήσατε. Πήγα γιατί μου ζητήθηκε, ως διερμηνέας, να πω αυτά που πρέπει να πω στην ομιλία του προπονητή. Εκτός από γαλλικά που το ξέρουν όλοι, μιλάω αγγλικά και ισπανικά. Δεν έχω βγάλει πανεπιστήμιο, αλλά ξέρω να μιλάω. Μίλησα και έφυγα. Στον πάγκο δεν κάθισα.

Όμως θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο και από την οικογενειά μου για την εικόνα που παρουσιάστηκε σε μια επίθεση του κ. Καραπαπά απέναντι στο διαιτητικό τρίο. Αντέδρασα ως δήμαρχος γιατί δεν μπορεί ο κ. Καραπαπάς να μπαίνει σε όλα τα γήπεδα, να βρίζει και να μην του μιλάει κανένας. Ετσιθελικά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και αυτό πρέπει να σταματήσει. Είναι ντροπή. Αντέδρασα”.