Αναβλήθηκε οριστικά το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πιθανή συνάντηση των οπαδών Ολυμπιακού και ΑΕΚ στην Εθνική οδό οδήγησε την Ελληνική Αστυνομία στην αναβολή της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η έκθεση της Αστυνομίας που έφτασε στις δύο ΠΑΕ ανέφερε ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού των οπαδών του Ολυμπιακού και της Ένωσης και η πιθανότητα να συμβούν επεισόδια στην Εθνική Οδό την οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπακός παίζει στην Καλαμάτα με την τοπική ομάδα στις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το αίτημα της Αστυνομίας έχει φτάσει στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος και το αποδέχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης αναβάλλοντας οριστικά την αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού:
“Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναβάλλεται η διεξαγωγή του προγραμματισμένου για αύριο, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, ποδοσφαιρικού αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ για το Κύπελλο, κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας τάξης”.

Πλέον μένει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ για τη νέα ημερομηνία που θα οριστεί το πρώτο παιχνίδι.

Πιθανότατα ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη στην Τρίπολη με τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ να διεξάγεται την τελευταία Τετάρτη του Ιανουαρίου.

novasports.gr