Άρης: Ανακαλείται το δελτίο του Ντουρμισάι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, όπως υποστηρίζουν κύκλοι της Ομοσπονδίας, είναι να αποφασιστεί ανάκληση του δελτίου του.

Στο ενδεχόμενο αυτό ο Αρης θα προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ με σκοπό αφενός να ανατρέψει την απόφαση και αφετέρου να κερδίσει χρόνο με την ελπίδα ότι μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τη FIFA.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ο ποδοσφαιριστής δεν έχει θεωρητικά άλλο το δικαίωμα συμμετοχής, παρότι έχει εκδοθεί κανονικά το δελτίο του από την ΕΠΟ, η οποία ξεκάθαρα υπέπεσε σε “γκάφα”. Όπως υποστηρίζουν κύκλοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας, αν και γνώριζαν το σοβαρό πρόβλημα που πρόκειται να αντιμετωπίσει ο Αρης, με το ban από τη FIFA, όχι μόνο ενέκριναν τη μεταγραφή του Ντουρμισάι αλλά του έβγαλαν δελτίο, αφού το σύστημα TMS ήταν ανοιχτό μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο 23χρονος να χρησιμοποιηθεί από τον Μίκαελ Ένινγκ, τόσο στο παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, όσο και στον πρώτο αγώνα με την Ξάνθη για το Κύπελλο.