Εγκώμια Μαρτίνς για ΟΦΗ, “Γεντί Κουλέ” και τον κόσμο του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη Nova αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Τετάρτης. “Ο ΟΦΗ είναι πάντα δυνατός μέσα στην έδρα του και κανένας δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει εύκολα” τόνισε μεταξύ των άλλων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αναφερόμενος στην εικόνα που έχει παρουσιάσει ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα στάθηκε ιδιαίτερα στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι παίκτες του στο “Γεντί Κουλέ”: “Ο ΟΦΗ θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος όπως απέδειξε και στον πρώτο γύρο. Είναι ένας αντίπαλος που κανένας δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει εύκολα. Ειδικά στην έδρα του έχει αποδείξει στα τελευταία 10 παιχνίδια ότι έχει κάνει πολύ σημαντικά πράγματα παρότι τα αποτελέσματα δεν το αντικατοπτρίζουν πάντα. Όμως μέσα στην έδρα του ο ΟΦΗ είναι πάντα πολύ δυνατός. Είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο στην Κρήτη, τόσο για τις διαστάσεις του αλλά και γιατί ο κόσμος κάνει μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα”.

Όσον αφορά το πως θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον ΟΦΗ, πρόσθεσε λέγοντας ότι “δεν είναι εύκολο το παιχνίδι για εμάς, απαιτεί πολύ προσπάθεια, πολύ υπομονή και πολύ θέληση. Θα πρέπει να δείξουμε το πνεύμα του μαχητή, του πολεμιστή αν θέλουμε αύριο να πάρουμε αποτέλεσμα σε αυτήν την δύσκολη έδρα”.