Κούγιας κατά “τηλεκριτικών” με αιχμές για Αστέρα Τρίπολης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αλέξης Κούγια εξαπέλυσε επίθεση κατά των τηλεκριτικών διαιτησίας, με αφορμή τη φάση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην οποία η ΑΕΛ διαμαρτύρεται για πέναλτι.

Αναλυτικά, η προσωπική δήλωση του Κούγια: “Παρακολούθησα χτες το βράδυ την απόλυτη διαιτητική γελοιότητα των δήθεν καθηγητών διαιτησίας, του πυροσβέστη Κάκου και του «πουλάμε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά» Βαρούχα (και οι δύο έχουν τελειώσει το Χάρβαρντ), οι οποίοι και οι δύο αποφάνθηκαν ότι το πασιφανέστερο πέναλτι που έγινε αυτήν την αγωνιστική δεν είναι και ο καθένας από αυτούς έλεγε διάφορες ανοησίες.

Από τον κωμικό Κάκο όλοι βεβαίως περιμένουμε, όταν αφορά παιχνίδι του ΠΑΟΚ να δικαιολογήσει τα 7 χιλιάρικα, που εισπράττει παράνομα το μήνα και να πει την οποιαδήποτε βλακεία για να δικαιολογήσει τον μισθό του.

Εκείνο που μας εκπλήσσει περισσότερο είναι ότι το σύγχρονο συνεργείο, το οποίο δεν θέλει σε καμία περίπτωση την ΑΕΛ και τον Άρη στην εξάδα (αλήθεια τι όργια έκανε αυτός ο τύπος που έκανε τον διαιτητή στο Άρης – ΑΕΚ;) κάνει τα πάντα, ώστε να πραγματοποιηθεί το σχέδιο τους και να μπουν στην εξάδα αυτοί που κάθε σαββατοκύριακο παίρνουν πέναλτι από το πουθενά, με αποτέλεσμα ο σέντερ φορ της μιας να έχει πετύχει 8 γκολ από πέναλτι, έχουν εντάξει ως μέλη του συνεργείου – νέα εγκληματική οργάνωση και τους δήθεν καθηγητές της διαιτησίας, ώστε να μην υπάρχει καμία συνέπεια στα διαιτητικά εγκλήματα.

Όλοι αυτοί οι τύποι ας διαβάσουν τον κανονισμό της FIFA για τη συγκεκριμένη φάση και μετά να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να αρχίσουν να φτύνουν τον εαυτό τους.

Ό,τι και να κάνουν όμως εμείς θα τους χαλάσουμε τα σχέδια, γιατί στα επόμενα παιχνίδια επιστρέφουν οι 10 τιμωρημένοι παίκτες μας από τις 90 κάρτες που έχουμε πάρει ως τώρα και τα πάντα θα κριθούν μες στο γήπεδο, εκτός εάν έχει χαθεί πλέον κάθε έννοια προσωπικής ντροπής”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook